Món Esport
David Villa, acusat d’assetjament sexual
  • CA

David Villa ha negat les “acusacions completament falses” d’assetjament sexual que ha rebut per part d’una extreballadora del New York City, club que va abandonar el 2018, mentre que el club estatunidenc ha anunciat l’obertura d’una investigació per aclarir els fets.

El passat 17 de juliol, una dona que s’identifica com a Skyler B en el seu compte de Twitter (@ItsmeskylerB) i que assegura ser extreballadora del Nova York City va realitzar dures acusacions sobre l’exdavanter del Barça. “Vaig pensar que estava tenint l’oportunitat de la meva vida quan vaig obtenir unes pràctiques. El que vaig rebre va ser que David Villa em tocava cada dia i els meus caps pensaven que era un gran material còmic. Les dones prou valentes per explicar les seves històries en veu alta són les meves heroïnes”, va explicar.

“Estic segura que si algú esmentés el meu nom a David Villa, no sabria qui sóc. Mai em va dir pel meu nom. Rarament passava un dia sense que ell m’agafés o m’assetgés verbalment, però mai es va molestar a aprendre el meu nom”, va assegurar. A través d’un comunicat, el New York City ha dit que ha “pres nota de les acusacions realitzades per una extreballadora en les xarxes socials“. “Ens prenem aquest assumpte extremadament de debò i no tolerem l’assetjament de cap mena en cap àrea de la nostra organització. Immediatament iniciem una recerca sobre l’assumpte”, ha exposat el club estatunidenc.

Per la seva banda, Villa ha reconegut ser “conscient” d'”algunes acusacions indeterminades i ambigües” i les ha negat “rotundament”, al mateix temps que les ha qualificat de “falses”. En un comunicat, el davanter espanyol ha explicat que no ha rebut “cap comunicació” sobre aquest tema abans de la denúncia en les xarxes socials “ni per part d’aquesta persona ni del New York City”. Així, ha assenyalat que “entén” pel que ha llegit en Twitter que la denunciant “era una becària” que “va deixar el club al final del 2019”, un any després que ell se n’anés.

“Mai he escoltat res d’aquestes acusacions des del club o des de cap altra font fins que van ser publicades el passat cap de setmana”, ha insistit, assegurant que “per descomptat” que cooperarà amb el New York City “perquè les seves acusacions també estan dirigides al club”. “Hi vaig jugar quatre temporades i sempre em vaig sentir estimat i respectat per tothom dins i fora del club”, ha remarcat. “Per tant, és difícil entendre per què sorgeixen aquestes acusacions falses un any i mig després de marxar de Nova York”.

D’altra banda, ha indicat que “l’assetjament és un problema molt important per a la societat”. “És molt lamentable per a aquells que sí que han patit assetjament que altres persones s’acullin a això com a excusa per realitzar falses acusacions”, ha lamentat Villa. Finalment, i mentre l’equip legal treballa per aclarir aquestes acusacions, l’asturià ha demanat “respecte” al seu “dret a la presumpció d’innocència”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa