Món Esport
Dani Alves es llança als eSports

Dani Alves i S2V han arribat a un acord per a la creació del projecte d’esports electrònics, eSports, GoodCrazy, d’àmbit internacional i amb diversos equips que seguiran la filosofia del futbolista brasiler, actualment al São Paulo. “El projecte va en línia amb la voluntat del jugador de traslladar els valors personals que l’han acompanyat en la seva carrera professional –com la cultura de l’esforç i l’esperit de compromís– a l’ecosistema dels eSports, punt de trobada de cada vegada més joves”, ha comunicat S2V Esports.

GoodCrazy by Dani Alves, que tindrà diverses fases, es llançarà de forma immediata i inicial a Espanya, on es presentaran els seus primers equips professionals, i posteriorment viatjarà a altres llocs internacionals. “Tenia molt clar que volia traslladar la meva filosofia de vida i els meus valors als nois del segle XXI. Amb el futbol arribava a un grup important de joves, però un bon grapat quedava orfe. Per això, he vist en els eSports la peça que em permetrà aconseguir aquest objectiu”, ha detallat l’exjugador del Barça.

El projecte tindrà, com a novetat per als jugadors dels seus equips, el fet de disposar d’un equip mèdic, físic i nutricionista semblant al que tenen els jugadors professionals de futbol. A més, oferirà la possibilitat, mitjançant drafts recurrents, de fitxar jugadors no professionals, sobretot els ubicats en zones d’exclusió social. El cofundador d’S2V, Esteve Vilella, ha assegurat que els ha sorprès gratament la claredat d’idees i els objectius de Dani Alves. “El 90% del temps ha parlat de valors, salut i oportunitats per a tots els jugadors que entrin a la disciplina dels seus equips. És un plaer treballar amb ell”, ha reconegut.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa