Món Esport
El CSD desestima la possibilitat d’inhabilitar Tebas
  • CA

El Consell Superior d’Esports (CSD) ha informat de la seva decisió de desestimar “la petició d’inhabilitació cautelar de Javier Tebas per part del Deportivo de la Corunya i el CD Numància”. Aquestes denúncies tenien a veure amb el viatge a La Corunya del Fuenlabrada el mes de juliol passat, i imputaven al president de LaLiga “abús d’autoritat, falta molt greu de les regles del joc per adulteració de la competició, conflicte d’interessos i incompliment del Protocol COVID 19”, informa el CSD.

La resolució del CSD a la petició de tots dos clubs explica que “no pot derivar-se un abús d’autoritat” del president de LaLiga. “La resolució del CSD deixa clar que no pot derivar-se un abús d’autoritat de Tebas perquè no es dedueix de la documentació aportada per les denúncies que el viatge del Fuenlabrada excedís les facultats atorgades al president de la LNFP”, apunta.

“Quant a l’adulteració de la competició, la resolució recorda que l’acord de la suspensió del partit Fuenlabrada-Deportivo va ser adoptat pel Comitè de Competició de la RFEF. Respecte al conflicte d’interessos, la resolució manifesta que és difícil sostreure del resultat final del partit (2-1 a favor del Deportivo), celebrat finalment el 7 d’agost, que les decisions poguessin beneficiar personalment a Tebas“, afegeix.

A més, la resolució de la presidenta del CSD, Irene Lozano, coincidint amb el Jutge de Disciplina Social de la LNFP i el Jutjat d’Instrucció de la Corunya, “desestima l’acusació d’incompliment de les mesures sanitàries sobre la base de l’aportat pels clubs denunciants”.

“En la resolució del CSD es manifesta que les publicacions realitzades pel president de la LNFP en RRSS, a la qual fa al·lusió el denunciant, no permeten deduir que continguin cap significat que representi un atemptat contra la dignitat i decòrum esportius. En cap moment s’utilitzen paraules malsonants, insults o paraules despectives per al president del Deportivo”, afegeix.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Aquests tipus de gent no s’inabilita... a novembre 07, 2020 | 18:29
    Aquests tipus de gent no s’inabilita... novembre 07, 2020 | 18:29
    ... es sacrifica!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa