Món Esport
El CSD decideix que la Segona Divisió tingui 22 equips
  • CA

El Consell Superior d’Esports (CSD) ha desbloquejat aquest dijous l’inici de la Primera i Segona Divisió espanyoles en confirmar que hi haurà una Lliga Santander de 20 equips i una Lliga SmartBank de 22 conjunts i que el sorteig del calendari d’ambdues competicions se celebrarà el dilluns. L’organisme que presideix Irene Lozano ha hagut d’intervenir davant la falta d’acord entre LaLiga i la Federació Espanyola de Futbol.

El CSD assegura que ha instat “fins al darrer moment” les dues parts a arribar a un acord, però “ha estat impossible”. “Com a conseqüència, el Consell ha resolt de l’única forma possible, és a dir, ha acceptat la proposta de calendari operativa i disponible en virtut de la qual les dues màximes competicions estatals començaran el pròxim 13 de setembre”, ha indicat. Aquest inici es produirà “sempre que les condicions sanitàries imposades per l’actual pandèmia del coronavirus ho permetin”. La resolució ha estat signada aquest mateix dijous.

Coneguda aquesta decisió, la Federació i LaLiga han acordat que el sorteig per a la Lliga Santander i la Lliga SmartBank, en la qual hi participaran el Barça (Primera) i el Sabadell, el Girona i l’Espanyol (Segona), es dugui a terme el pròxim dilluns 31 d’agost a la seu de l’RFEF. La reunió no ha comptat amb la presència de Luis Rubiales ni Javier Tebas, presidents de l’ens federatiu i de la patronal, respectivament.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa