Món Esport
L’Espanyol fa els deures a Burgos i l’Olot es queda lluny del miracle
  • CA

A Burgos, un d’aquells estadis mítics dels 80, l’Espanyol ha obtingut el bitllet per als setzens de final de Copa. Els blanc-i-blaus pateixen les escomeses del fred i d’un motivat conjunt local a El Plantío, però s’acaben enduent el triomf gràcies a les dianes de Wu Lei i el jove del planter Max Svensson (0-2). Amb un onze d’excepció, els de Vicente Moreno es classifiquen per als setzens de final de Copa fent exactament el què van fer a Llagostera: salvar el tràmit, ni més ni menys.

L’Espanyol, dominador de la possessió i de les millors ocasions de gol durant la primera meitat, ha fet valer el seu savoir faire a Burgos fins que Wu Lei ha enviat la piliota al fons de la xarxa (0-1). El gol perico, però, ha donat ales al conjunt local que ha premut l’accelerador i Oier ha hagut d’aparèixer per salvar els mobles blanc-i-blaus. Tot i això, en un contraatac en l’últim sospir, el futbolista del planter Max Svensson ha sentenciat el duel amb una preciosa jugada personal (0-2).

L’Olot no pot amb Osasuna

L’única vegada que l’Olot havia vençut un Primera havia estat, precisament, davant el Burgos fa quaranta anys. Aquest any, malauradament, no hi ha hagut tanta sort i els de la Garrotxa han caigut per un contundent 0-3 davant un conjunt navarrès força superior. Els gols del partit els han anotat Oier en la primera part, i Budimir i Kike Barja en la represa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa