El Liverpool perd per primera vegada a la Premier (3-0)

El Watford ha estat l’equip escollit perquè el Liverpool sumi la seva primera derrota de la temporada a la Premier League (3-0), amb doblet inclòs d’Ismaila Sarr. Els de Jürgen Klopp han signat la seva primera ensopegada de lliga a Vicarage Road. Abans, només havien caigut contra el Manchester City per penals a la Community Shield, contra el Nàpols en el seu grup de la Champions, contra l’Aston Vila a la Carabao Cup i contra l’Atlètic de Madrid en l’anada dels vuitens de la mateixa Champions.

Al minut 54, arran d’un servei de banda, Abdoulaye Doucouré li ha guanyat la posició a Virgil van Dijk i ha passat la pilota a Sarr, que també s’ha avançat al marcatge d’Andrew Robertson per a marcar dins de l’àrea petita. Encara atordit, l’equip visitant ha rebut ràpidament el 2-0. Sarr, després d’una pilotada de Deeney que s’ha convertit en assistència, ha guanyat l’esprint a Van Dijk i plantant-se a l’àrea, davant del porter, el bigoleador l’ha picat subtilment per marcar.

Hi ha hagut un punt d’inflexió passat el minut 65, quan un xut llunyà d’Adam Lallana s’ha estavellat al pal. No en va, el Watford ha sentenciat amb el 3-0 anotat en el 72′. Una altra pilota en llarg ha posat en dificultats novament al seu adversari, que ha encadenat diversos errors i Sarr ha deixat el gol en safata per a Deeney. Aquest resultat deixa el Liverpool amb 79 punts, ocupant un lideratge que no sembla en perill. Mentrestant, els ‘hornets’ han aconseguit els 27 punts i han sortit provisionalment del descens, a l’espera que l’Aston Vila jugui el seu partit ajornat contra el Sheffield United.