Món Esport
El Tottenham de Mourinho clava una altra llança al City (2-0)
  • CA

L’objectiu del Manchester City de Pep Guardiola d’aquesta temporada era recuperar el cetre de campions de la Premier League que el Liverpool de Jürgen Klopp els va treure la temporada passada amb molta claredat. Tot i això, els del de Santpedor han iniciat la Lliga molt tocats i amb molt poc encert i no aixequen cap. El Tottenham de José Mourinho ha clavat una nova llança a un City més que ferit i l’ha guanyat gràcies a l’eficàcia golejadora (2-0)

Com ja és habitual aquesta temporada, els citizens han dominat la possessió, han xutat molt més que el rival, però no han obtingut cap recompensa. Dels 22 tirs dels visitants, cap ha acabat entrant, mentre que el Tottenham ha transformat els dos xuts a porta que ha intentat. El coreà Son a l’inici del duel i l’argentí Lo Celso a la segona meitat han estat els encarregats de transformar els gols dels londinencs.

Amb aquesta victòria, el Totenham de Mourinho se situa a la primera posició de la Premier League, a l’espera que juguin alguns dels rivals directes. D’altra banda, el City es manté a la desena posició i, quan acabi aquesta jornada, es podria arribar a trobar en una plaça encara més baixa de la classificació. Tot i això, el club ja ha renovat Guardiola i el seu càrrec, ara per ara, no sembla que hagi de perillar. La Lliga és llarga i tot just acaba de començar.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa