Cop d’autoritat del Sabadell a Tenerife (1-2)

Diuen que el futbol no entén de justícies, que la seva gran màgia és que David pot plantar cara a Goliat. A Tenerife, el Sabadell no hi tenia una lluita tant dispar, però sí que hi tenia un compte pendent amb el futbol. Els últims minuts l’havien castigat a la desídia més absoluta al llarg de tota la temporada i, algun dia, aquesta dinàmica s’havia de revertir. Doncs precisament, la dinàmica s’ha revertit a l’Helidoro Rodríguez López i davant un dels rivals directes en la lluita per la permanència (1-2). Els arlequinats saben patir contra el Tenerife i s’enduen tres punts d’or que els permeten agafar oxigen després de dues derrotes consecutives.

I tot gràcies a un K.O inicial. Els d’Antonio Hidalgo no estaven disposats a tornar caure a la trampa que ja li havien parat equips com el Màlaga o l’Sporting i han sortit disposats a sotmetre al rival. I tant ha estat així que als 20 minuts, els sabadellencs ja guanyaven per 0-2. Juan Diego Molina ‘Stoichkov’ ha estrenat el marcador en el primer minut amb una precisa rematada enganxada a la base del pal (0-1); i, amb un Tenerife a la lona, el capità Aleix Coch ha arrodonit la gesta inicial del Sabadell amb el segon gol (0-2).

El Tenerife, minuts després, ha posat aigua al vi amb reaccionant ràpidament amb un golàs des de 30 metres d’Álex Muñoz (1-2). Però només ha estat un ensurt. Avui sí, els sabadellencs han estat més expeditius que mai en defensa i celebren el quart triomf de la temporada. Poc a poc, el Sabadell d’Hidalgo es va aclimatant a la Liga Smartbank.