El Girona tanca un 2020 amarg amb una nova decepció (2-0)

El Girona tenia l’oportunitat de tancar un difícil 2020 a la zona de play-off d’ascens amb un darrer partit al camp del Tenerife, un conjunt en zona de descens. Tot i això, els de Francisco no han aprofitat aquesta ocasió i han estat derrotats de forma clara pels locals, que s’han avançat a l’inici del partit i no han deixat escapar el resultat (2-0). A més, els blanc-i-vermells ho han tingut molt complicat per generar accions de perill i es podria dir que han vist passar els 90 minuts sense mossegar.

L’alegria, les bones sensacions i la continuació de la bona ratxa i la bona dinàmica només ha durat vuit minuts per als gironins. Després d’un bon desplegament ofensiu sobre el terreny de joc, els de Francisco han començat a mostrar febleses defensives pel que fa al rebuig de centrades i, un cop ja havia avisat Fran Sol, el portuguès Bruno Wilson no ha perdonat i, sense ningú que el molestés, ha marcat el primer gol a plaer.

El Girona ha quedat noquejat i no ha reaccionat. No ha fet res similar als primers minuts de partit, en els quals havia donat mostres clares de domini i ha vist com el Tenerife es defensava amb seguretat. Els illencs han aprofitat la seva solidesa sobre la gespa per apropar-se a la porteria de Juan Carlos al contraatac. Després d’una gran aturada del porter manxec a un xut d’Apeh, Fran Sol no ha perdonat cinc minuts més tard i ha tornat a batre els catalans amb una nova rematada de cap.

Malgrat que Francisco ha esperonat els seus futbolistes al descans i han sortit activats, han estat incapaços de trobar escletxes a la defensa canària durant tota la segona meitat. A més, Fran Sol ha tingut el tercer a les seves botes amb un nou contraatac i Juan Carlos ha hagut de fer una aturada espectacular per evitar la sentència illenca.

Pocs minuts abans del final, el Girona ha sumat un nou expulsat a la seva llarga llista de la temporada. Nahuel Bustos ha abandonat el terreny de joc després d’una picabaralla amb Alberto. El futbolista del Tenerife també ha vist la targeta vermella. Tanmateix, els locals han aprofitat avinenteses com aquesta per perdre temps i els de Francisco han abandonat les Illes Canàries sense generar perill a la porteria de Dani Hernández.

El Girona acaba l’any del “no-ascens pels pèls” amb una nova decepció. De poder situar-se a la zona de promoció d’ascens, a quedar-se fora de forma clara. De fet, amb aquesta derrota els blanc-i-vermells veuen com es trenca una ratxa de cinc partits consecutius sense encaixar cap gol i són vuitens a la classificació, a tres punts del Rayo Vallecano, que tanca la zona de play-off.