La Lazio venç la Juventus i s’endú la Supercopa d’Itàlia (3-1)

La Società Sportiva Lazio s’ha endut la Supercopa d’Itàlia per davant de la favorita, la Juventus de Torí (3-1). El partit s’ha disputat a la ciutat de Riad, a l’Aràbia Saudita, i ha suposat la cinquena Supercopa pels biancocelesti. L’equip de Cristiano Ronaldo, que ja està veient com està perdent la supremacia a la Serie A per culpa de l’Inter de Milà, no ha aprofitat la seva superioritat i ha deixat escapar aquest trofeu.

El primer gol del partit ha estat obra de Luis Alberto, exblaugrana, i ha arribat als primers minuts de partit. La Juventus s’ha pogut refer i Paulo Dybala ha empatat el duel poc abans del descans. En la segona meitat però, la Lazio ha seguit insistint fins a aconseguir l’avantatge de nou amb un gol de Senad Lulic al minut 73. En el temps afegit, Danilo Cataldi ha sentenciat el marcador.