Ramos falla dos penals i condemna la selecció espanyola (1-1)

Desfeta de la selecció espanyola. El conjunt dirigit per Luis Enrique Martínez no ha pogut batre Suïssa i s’ha hagut de conformar amb un empat que, pel que fa a la classificació, no els serveix de res (1-1). Els del centre d’Europa s’han avançat a la primera meitat i Espanya no ha pogut empatar fins als minuts finals. Sergio Ramos ha fallat dos penals que haurien capgirat el marcador per complet.

Partit per oblidar de la selecció espanyola. Luis Enrique no ha estat capaç de fer entrar el seu equip amb bon peu al terreny de joc i Suïssa ha dominat la primera meitat. Tant és així, que han marxat al descans amb l’avantatge d’un gol al marcador, obra de Freuler després d’una bona acció individual d’Embolo. La Roja no ha tingut pràcticament cap ocasió als primers 45 minuts i Unai Simón ha evitat que el resultat fos més desfavorable amb algunes bones intervencions.

A la segona part, la selecció espanyola ha buscat la porteria de Sommer amb una mica més d’insistència -tampoc gaire- i han rondat l’àrea rival amb freqüència sense acabar de generar ocasions clares. Tot i això, Sergio Ramos ha tingut dues oportunitats d’or per capgirar el marcador. Concretament, l’andalús ha xutat dos penals que haurien posat la selecció espanyola per davant si no fos perquè els ha errat tots dos. Sommer ha estat encertat en la direcció, però les rematades de Ramos tampoc no han estat res de l’altre món. Feia més de dos anys i mig que el central del Reial Madrid no fallava un penal. Als darrers minuts, Gerard Moreno ha empatat el partit.

Aquest punt serveix de ben poc a la Roja. Els alemanys han pres el lideratge del grup després de vèncer la selecció ucraïnesa i ara els espanyols es juguen l’accés a la fase final de la UEFA Nations League en el pròxim partit, el darrer de la lligueta de grups, justament contra els teutons. Els de Luis Enrique estan obligats a guanyar si no volen dir adéu a aquesta competició.