Món Esport
El Sabadell es torna a quedar amb un pam de nas (3-1)
  • CA

El Sabadell és presoner dels seus errors. El dia que els arlequinats siguin capaços de fer una passa endavant, segurament, seran els amos del seu destí. Tornant al present, però, el Sabadell ha tornat a demostrar al Molinón que és un equip un pèl massa fràgil (3-1). Els arlequinats, capaços de fer el més difícil i empatar a falta de només 20 minuts per al final, veuen com l’Sporting només necessita imprimir una marxa més en la recta final per acabar enduent-se els tres punts. Els d’Hidalgo continuaran una jornada més en zona de descens i, de nou, es queden amb aquella sensació d’haver merescut més.

Avui tot plegat feia pujada. Si bé és cert que el Sabadell podia treure pit en la seva arribada a Astúries després d’haver passat per sobre de Las Palmas, també ho era que aquest Sporting enguany sembla cridat a lluitar per l’ascens. L’ambició, de fet, ha marcat els primers compassos i Aitor García ha avançat els de David Gallego a la primera de canvi (1-0). El Sabadell, que veia com els locals anaven perdonant, s’ha sabut refer i ben entrada la segona meitat ha aconseguit empatar per mitjà de Juan Herández (1-1).

I el gerro d’aigua freda ha arribat quan s’havia fet el més difícil. L’Sporting necessitava ben poc per tornar-se a posar per davant gràcies a un doblet de Gaspar, que ha sabut nodrir-se dels errors dels catalans (2-1). Per més inri, el Sabadell ha acabat el partit amb deu per l’expulsió de Grego Sierra. Els arlequinats han d’aprendre dels errors.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa