El Sevilla apunta al títol (2-0)

Quan es parla d’Europa League i Sevilla, se sap que és un matrimoni que funciona. Els andalusos van acabar la Lliga amb grans sensacions, amb un Lucas Ocampos a un nivell estel·lar, un Jesús Navas vivint una segona joventut o uns centrals de ferro com Diego Carlos i Jules Koundé, entre altres. En el primer partit de competició europea, els de Lopetegui s’han enfrontat a un rival complicat, la Roma, i l’han guanyat amb un domini insultant des del primer minut fins a l’últim (2-0)

Ocampos ha avisat quan no havien passat ni deu minuts de partit. Pau López, el canterà de l’Espanyol, ha pogut aturar el seu xut amb una gran intervenció. No han passat pràcticament ni cinc minuts i Koundé ha tornat a avisar. Aquest cop, la seva rematada ha impactat al pal. A la tercera va la vençuda. Reguilón no ha perdonat. Després d’una gran jugada individual, ha batut el porter català i el gol del Sevilla, que havia d’arribar en qualsevol moment, ho ha fet a la meitat de la primera part. Per tal de sentenciar els italians, En-Nesyri ha fet el segon quan quedaven menys de dos minuts pel descans.

A la segona meitat, la Roma ha intentat mossegar, però la Lloba Capitolina ja estava ferida de mort. Un xut de Dzeko ha fet poc més que inquietar la porteria andalusa i, després de la pausa d’hidratació, Koundé ha superat Pau Torres en el que hauria d’haver estat el tercer dels andalusos, si no fos perquè el VAR ha vist un fora de joc molt just. Per si això fos poc, Banega ha enviat un xut de falta al pal durant el temps afegit. Els de Lopetegui ja són als quarts de final. El seu rival serà o el Wolverhampton o l’Olympiacos. En qualsevol cas, el Sevilla parteix com a favorit per a arribar a la semifinal.