Món Esport
El Sabadell comença a treure el cap (0-0)
  • CA

El Sabadell ha fet de l’inici de curs una autèntica odissea. Un naufragi no apte per a cardíacs que ni els més pessimistes podien esperar. En només dos mesos, els arlequinats semblaven haver passat del cel a l’infern. Del celebradíssim ascens a l’agonia de veure’s sense punts a Liga SmartBank. En contraposició a les lògiques que imperen en el món del futbol, però, a la Nova Creu Alta hi predomina la calma. Lluny de prendre decisions precipitades, a les oficines del Sabadell s’ha mantingut la confiança en Hidalgo i Juvenal Edjogo, i avui a la Romareda l’equip ha començat a treure el cap (0-0). Els vallesans sumen davant el Saragossa el primer punt de la temporada en un partit molt solvent però marcat altra vegada per la manca d’encert en atac dels arlequinats.

De fet, en un punt que molts consideraven de no retorn, el Sabadell ha quallat l’actuació més seriosa de la temporada a la Romareda. Els catalans han jugat de tu a tu a tot un Saragossa que només ha estat capaç de generar perill durant els primers compassos del partit. Poc a poc, els d’Hidalgo han anat creixent en el terreny de joc i només la mala fortuna pot explicar que una ocasió doble de Guruzeta i Undabarrena no hagi acabat en gol.

Lluny de resignar-se, els vallesans han sortit amb la mateixa actitud a la represa i, fins i tot, haurien pogut endur-se els tres punts si Juan Hernández no hagués estavellat una falta directa a la fusta. Finalment, el Sabadell s’endú un punt de la Romareda que ha de servir per començar a créixer.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa