El Sabadell no s’allibera del seu malefici (0-1)

El Sabadell continua lligat a una espècie de malefici. Els fatídics últims minuts tornen a marcar el destí d’un equip arlequinat que davant l’Oviedo ha vist com el col·legiat tancava el partit amb una acció d’allò més polèmica: un penal assenyalat i posteriorment anul·lat a instàncies del VAR en una jugada on el vídeoarbitratge no podia intervenir (0-1). Per més inri, minuts abans els d’Antonio Hidalgo havien vist com l’Oviedo els etzibava l’enèsima estocada per mitjà d’una diana de Sangalli que no feia justícia al que s’havia vist al terreny de joc.

Però així és el futbol. En una nit d’estira i arroses, Sabadell i Oviedo han preferit jugar a conservar el punt inicial i cap dels dos equips ha volgut fer una passa endavant. Tot i això, els catalans s’haurien pogut avançar en el marcador durant  els primers compassos si Juan Ibiza hagués arribat a una centrada perillosíssima d’Stoichkov i si Óscar Rubio hagués estat més precís en la rematada.

Finalment, però, el partit ha entrat en una fase d’allò més perillosa i el premi ha estat per l’Oviedo, que ha marcat per mitjà de Luca Sangalli en una jugada aïllada (0-1). El Sabadell, estèril en atac, ho ha intentat en els darrers compassos i, en l’últim sospir, ha vist com el col·legiat els senyalava un penal a favor. El VAR (entrant en un acció on, a priori, no podria entrar), però, ha deixat els vallesans amb un pam de nas.