El Sabadell no aixeca el cap (0-2)

Enguany al Sabadell li tocarà lluitar contra tot i tothom. Els arlequinats sumen la quarta derrota de la temporada i continuen sense sumar després de caure a la Nova Creu Alta davant un combatiu Mirandés (0-2). Dues dianes en només tres minuts han deixat noquejat un Sabadell sempre correcte en defensa però altra vegada ineficaç en atac. El d’avui ha estat un altre partit d’aquells paradigmàtics i que mostren la cara més amarga de la categoria. Ni amb l’entrada d’Stoichkov, ja a la recta final, els sabadellencs han estat capaços d’inquietar la porteria rival i tancaran de la jornada a l’última plaça de la classificació.

Després d’una primera meitat intranscendent (de fet, el Sabadell no ha encaixat encara cap gol en els primers 45 minuts en el que portem de temporada), els vallesans ho evocaven tot altra vegada a la segona part. Amb l’infaust record encara dels de les derrotes als darrers compassos davant el Rayo Vallecano, el Mallorca i l’Espanyol, els homes d’Antonio Hidalgo han intentat posar una marxa més a la represa per a descol·locar un Mirandés que durant la primera meitat tampoc havia intimidat la porteria de Mackay.

Però el destí del Sabadell, almenys en aquests primers dies de retrobament amb la Liga Smartbank, sembla marcat. Després d’un primer ensurt amb un diana anul·lada al rival Jirka, el Mirandés s’ha fet gran en detriment d’un Sabadell incapaç de desequilibrar i els gols han arribat de la mà de Pablo Martínez (0-1) i el català Víctor Gómez (0-2). Tot això en dos minuts, ja no hi ha hagut més història. Al Sabadell li tocarà remar, però això és molt llarg.