Món Esport
Esclat d’alegria a la Nova Creu Alta (1-0)
  • CA

Avui si. A la Nova Creu Alta són més feliços que mai. Perquè el futbol, per fi, ha estat just. El Sabadell recupera el somriure gràcies a un balsàmic triomf davant el Leganés (1-0). Capricis del destí els arlequinats sumen els primers tres punts de la temporada davant un equip que fa només 2 mesos li disputava de tu a tu la permanència al Celta de Vigo a Primera. Doncs bé, amb tot en contra, els d’Antonio Hidalgo han resistit tota mena d’envestides del rival per acabar cantant allò que tant i tant s’anhelava: la victòria.

I tot gràcies a Stoichkov. Juan Diego Molina, aquell davanter que va arribar a la Nova Creu Alta sobre la botzina el darrer dia de mercat, ha fet allò que més se li demana quan els seus més ho necessitaven. Qüestió de sinèrgies, el davanter andalús ha aparegut quan els arlequinats més estaven patint (el Leganés ha topat fins en tres ocasions amb el travesser) per a alliberar-los de tota la pressió d’aquests dies. Amb precisió i després d’una delícia d’Edgar Hernández, el punta cedit pel Mallorca perforava la porteria del Leganés (1-0)

Amb la necessitat del VAR d’estar cinc minuts de rellotge per a donar validesa al gol, el Sabadell s’ha limitat finalment a treure el manual de resistència i a lligar tres punts més que necessaris en un partit on, de nou, s’ha patit de valent. Però bé, s’ha cantat victòria i ara el Sabadell no té cap altra opció que la de mirar per amunt. La primera fita, aconseguida.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa