Món Esport
Dia de la marmota a la Nova Creu Alta (1-2)
  • CA

Diuen que el futbol t’acaba tornant tot el que li dones. Que al final tot s’equilibra i que recuperes tot allò que els infortunis et prenen de les mans… res de res, enguany a la Nova Creu Alta res és així. Totes li semblen anar maldades a un Sabadell que viu instal·lat en un creuelíssim dia de la marmota. Els arlequinats tornen a caure en els últims minuts davant el Fuenlabrada en un partit on els d’Antonio Hidalgo ha malbratat un abastíssim ventall de clares ocasions (1-2). Però qui perdona ho paga, que li preguntin si no enguany a un Sabadell clarament maltractat pel futbol.

I això que els vallesans ho intenten. La proposta d’Hidalgo és atrevida i això, per moments, sembla tenir recompensa. Com la que ha tingut avui el Sabadell quan Diéguez, del Fuenlabrada, es marcava a pròpia només començar el partit (0-1). El guió, però, s’ha reverit ràpidament i els madrilenys, amb Pathé Ciss com a amo i senyor de la zona de mitjos, han aconseguit l’empat per mitjà de Mula a la mitja hora (1-1).

A la segona meitat el Sabadell, ja amb Stoichkov al terrent de joc, ha estat molt més a prop de la victòria que un Fuenlabrada que semblava fus en els darrers compassos. Però el futbol ha tornat a ser cruel amb el Sabadell. Óscar Rubio, en el 88’, ha estat el protagonista d’una infausta jugada que ha acabat amb la remuntada del Fuenla (1-2). Els arlequinats, que continuen el seu viacrucis per Segona, podrien acabar la jornada cuers en funció dels resultats.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa