Món Esport
El Sabadell paga els errors davant l’Almeria (1-2)
  • CA

Xàfec a la Nova Creu Alta. Els últims minuts tornen a sentenciar un Sabadell que avui ha tingut la victòria a l’abast però que ha acabat pagant els errors. I, per més inri, es retroben amb aquella amarga sensació de veure’s sentenciat per un gol en l’últim instant (1-2). L’Almeria, que ja jugat amb un futbolista menys des de la mitja hora de partit, s’endú els tres punts de Sabadell en un partit que ha tingut un abans i un després amb el penal errat Stoichkov amb empat al marcador. A partir d’aquí, el duel s’ha anat enverinant de manera perillosa per a un conjunt arlequinat que es queda amb un pam de nas.

Un error decisiu

No es tractava, ni molt menys, d’una final. Si alguna cosa ha fet el Sabadell en el seu retorn a la categoria de plata, ha estat superar obstacles. Després de veure’s a la cua de la taula amb 0 punts de 15 possibles, els arlequinats van ser capaços d’alterar la lògica i començar a puntuar quan ningú ja no en donava ni un duro. Un empat a la Romareda va ser el fruit de dues victòries, davant el Leganés i la Ponferradina, que han donat ales a un Sabadell aparentment orfe de referències. I així, en aquest context, es rebia a un Almeria cridat a lluitar per l’ascens.

I la cosa no començava bé, ja que només començar el basc Aketxe transformava una rigorisíssima pena màxima (0-1). Però lluny de fer-se petit, l’equip d’Antonio Hidalgo no ha baixat els braços i ha combatut de tu a tu a l’Almeria fins que Stoichkov ha anotat l’empat amb una precisa rematada de cap (1-1).

Amb un pam de nas

Però el guió final ha estat d’allò més pervers. El Sabadell, que veia com el col·legiat expulsava el visitant Peybernés per doble amonestació, ha anat de més a menys a la segona meitat i ha perdonat l’Almeria quan podia arribar a somiar amb el triomf. Stoichkov, sense anar més lluny, ha errat un penal a la mitja hora de la segona meitat. Finalment, i per a pena del Sabadell, el conjunt visitant ha aprofitat una jugada aïllada de Ramazani en l’últim instant per sentenciar quan més mal fa (1-2).  



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa