Món Esport
El Sabadell hi creu fins al final (1-1)
  • CA

Algun dia havia de passar. El Sabadell demostra que encara té molt a dir en aquesta Liga Smartbank i esgarrapa un punt importantíssim en l’últim sospir davant l’Alcorcón, rival directe en la lluita per escapar de la crema del descens. I tot gràcies a un Juan Ibiza que, avui sí, ha fet possible que els arlequinats es revelessin en contra del guió hi hagin sumat un empat que els manté més vius que mai (1-1).

El guió, però, semblava el de sempre. L’Alcorcón, en clara línia ascendent des que Anquela s’asseu a la banqueta madrilenya, no ha donat opció inicialment a un Sabadell apagat i aferrat a la supervivència d’Ian Mackay. Les aturades del porter arlequinat han permès als d’Antonio Hidalgo, que avui veia el partit des de la graderia de la Nova Creu Alta, mantenir l’empat a zero durant una primera meitat clarament de menys a més.

 

La línia ascendent s’havia de rubricar a la segona meitat. Però el Sabadell no colpejava i tornava a jugar-s’ho tot a l’habitual ruleta russa. I així, temptant la sort, ha arribat el dubtós penal a favor de l’Alcorcón. Dubtós, sobretot, perquè els arlequinats demanaven unes mans prèvies a la caiguda d’Arribas a l’àrea. Tot i això, el col·legiat no n’ha volgut saber res i ha assenyalat una pena màxima transformada posteriorment per Hugo Fraile (0-1). L’Alcorcón s’avançava al 77’ i els sabadellencs semblaven desmuntar-se de nou en els darrers compassos. Però avui no era el dia. El Sabadell, per fi, ha estat capaç de revelar-se contra el seu destí en aquesta Liga Smartbank i Juan Ibiza ha perforat la porteria contraria al 93’ (1-1). Sí, al 93’ i a favor del Sabadell.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa