Món Esport
Sí, el Sabadell ha ressuscitat (0-3)
  • CA

El Sabadell tanca la seva setmana màgica. Primer va ser Saragossa, després el Leganés i ara la Ponferradina. Els d’Hidalgo confirmen que han trobat la bona línia en aquesta Segona Divisió amb un recital al Toralín que els permet començar a treure el cap d’una vegada per totes (0-3). Encertadíssims en atac i compactes en defensa, els arlequinats quallen la millor actuació de la temporada i s’enduen els tres punts davant la Ponferradina en un partit de matricula.

De fet, els vallesans han fet tot el que s’ha de fer a domicili. Amb la lliçó apresa i la confiança d’haver sumat entre setmana els primers tres punts del curs, el Sabadell ha saltat a mossegar al Toralín. I ves per on, en la primera ocasió Juan Ibiza ha fet el primer sentenciant Caro a la sortida d’un córner (0-1). El Sabadell, que ha fet un canvi gegantí en només una setmana, ha prosseguit amb la seva lògica i ha escrit el seu camí cap al triomf aferrant-se a l’espectacular Mackay.

Ja a la represa, els d’Antonio Hidalgo han fet un exercici de pragmatisme noquejant el rival en el primer quart d’hora. Primer Stoichkov (0-2) i després Edgar Hernández (0-3), protagonistes d’una societat que funciona d’allò més, han sentenciat el duel. El Sabadell se situa a només un punt de la zona de permanència amb dos partits menys. Sí, han ressuscitat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa