Nou pas endavant del City de Guardiola (2-0)

El mal inici de temporada a la Premier League del Manchester City de Pep Guardiola ha estat una llosa molt difícil de superar. Els citizens han ensopegat fins a set vegades i això els fa estar relativament lluny del lideratge de la competició. Així doncs, cada victòria és molt important, sobretot aquelles que són “obligatòries”. En el darrer partit, durant la mítica jornada del Boxing Day, els del de Santpedor han doblegat el Newcastle a l’Etihad Stadium i es queden a cinc punts del Liverpool (2-0).

L’encontre ha estat relativament plàcid pel conjunt de Guardiola. El gol de Gundogan al minut 14 que els ha avançat els ha permès gestionar aquest petit avantatge amb solvència durant la primera meitat. Poc després de tornar de vestidors, Ferran Torres, un futbolista amb una gran projecció, ha sentenciat el duel.

El calendari a la Lliga anglesa està molt ajustat i el Manchester City no pot descansar ni es pot relaxar. El pròxim partit serà el dilluns 28 de desembre contra un equip en un gran estat de forma, l’Everton. A més, els següents duels seran també molt exigents, ja que visitaran els estadis del Chelsea londinenc i el Manchester United.