Guardiola i Klopp es reparteixen els punts (1-1)

El millor partit de futbol que es pot veure actualment a la Premier League ha acabat amb un resultat que no acaba de deixar res clar. El Manchester City i el Liverpool han empatat a l’Etihad Stadium en un enfrontament que ha finalitzat amb un marcador just pel que s’ha pogut veure sobre el terreny de joc (1-1). Jürgen Klopp i Pep Guardiola signen unes taules que no resolen res pel que fa a la classificació i ambdós conjunts hauran de continuar esforçant-se molt per poder destacar en una Lliga que està molt disputada entre molts equips diferents.

El partit s’ha posat de cara per als de Klopp des de bon començament. Walker ha comès un penal clar sobre Mané al minut 10 i Salah no ha perdonat. El City no li ha perdut la cara al duel i ha buscat l’empat de seguida. Sterling ho ha estat a punt d’aconseguir i el Liverpool també ha tingut ocasions per ampliar l’avantatge. Tot i això, Gabriel Jesús ha estat qui ha acabat tenint encert i, després d’aprofitar una gran assistència de Kevin de Bruyne ha empatat el duel. El mateix migcampista belga podria haver deixat el seu equip per davant en el marcador al descans, però ha errat un penal a les acaballes de la primera meitat.

A la segona part les oportunitats ja no han estat tan clares i tan seguides per a cap dels dos equips. Les àrees no han acabat d’estar tranquil·les en cap moment del xoc, però tampoc no s’ha hagut de lluir cap dels dos porters, com si que ho han fet Ederson i Alyson a la primera meitat. Finalment, l’enfrontament ha acabat amb un resultat just, però que no satisfà cap dels dos conjunts. El Manchester City necessita molts més punts per apropar-se a les zones nobles de la classificació, mentre que el Liverpool veu com el Tottenham i el Leicerster City queden per davant seu a la taula.