El City agafa forces per viatjar a Madrid (0-1)

La setmana entrant serà determinant pel futur del Manchester City de Pep Guardiola aquesta temporada. Els anglesos, sense cap opció real de guanyar una Premier League que ja està pintada de vermell Liverpool, se centren a passar de ronda a la Champions League i per tal de fer-ho hauran d’eliminar el Reial Madrid. Abans de visitar el dimecres el Santiago Bernabéu però, els del de Santpedor han hagut de patir de valent per guanyar el Leicester City, el tercer classificat de la Lliga (0-1).

El partit ha tingut el VAR, malauradament, de protagonista. El sistema de videoarbitratge, cada cop més qüestionada al futbol anglès, no ha vist dos penals clars a favor del Leicester a la primera meitat. Kevin de Bruyne ha comès unes mans dins de l’àrea i Ederson Moraes ha comès una entrada clara sobre Iheanacho, també a l’interior de l’àrea, i l’àrbitre no ha assenyalat els onze metres en cap de les dues ocasions. De fet, el jugador del Leicester que ha rebut l’envestida del porter brasiler del City ha hagut de ser canviat al descans.

A la segona meitat, el VAR sí que ha indicat un penal favorable als de Pep Guardiola per unes mans de Praet. El Kun Agüero, que ha xutat amb moltíssima potència, no ha encertat en la col·locació i Kasper Schmeichel ha pogut aturar el seu llançament. El porter del Leicester ha estat molt segur durant tot el partit. Un cop semblava que l’empat seria el resultat final, Gabriel Jesús, que acabava d’entrar el terreny de joc, l’ha desfet quan faltaven deu minuts pel final i els tres punts han viatjat fins a Manchester