En les seves dues primeres temporades al Manchester City, Pep Guardiola va demostrar un domini aclaparador davant la resta de rivals de la Premier League. Aquesta dinàmica va canviar el curs passat, quan el conjunt dirigit pel de Santpedor va ser atropellat pel Liverpool de Jürgen Klopp a la competició domèstica. Això, sumat al fet que Guardiola no acaba de trobar l’encert per classificat el seu equip per a les rondes finals de la Champions League, ha fet que hi hagi qui qüestioni la figura del català a la banqueta dels citizens.

En una temporada estranya a causa de la pandèmia del coronavirus, la Premier League no està sent protagonitzada pel binomi City-Liverpool i equips com el Tottenham de José Mourinho, el Chelsea o el Leicester estan lluitant de tu a tu als conjunts de Klopp i Guardiola. Els del de Santpedor, que van començar la Lliga més tard, han ensopegat en repetides ocasions i es trobaven en llocs compromesos de la classificació, però les dues victòries consecutives que han assolit els citizens els estan redreçant.

La nova víctima del Manchester City ha estat el Fulham, un equip que lluita per la salvació (2-0). Els de Pep Guardiola només han necessitat 25 minuts per aconseguir els dos gols necessaris per guanyar el partit. El primer, molt matiner, ha estat obra de Raheem Sterling i el segon ha arribat de la mà de Kevin de Bruyne després de transformar un penal.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa