El City pateix per aconseguir la primera victòria de l’any (2-1)

Malgrat que l’equip de Pep Guardiola ja té la primera plaça de la Premier League tan lluny que es fa molt difícil creure en el miracle de guanyar-la, els homes del de Santpedor han de continuar carburant plegats per tal de perseguir altres objectius com són les Copes nacionals i europees. En el primer partit de l’any, el Manchester City s’ha imposat a l’Everton amb dos gols de Gabriel Jesús aconseguits en els primers minuts de la segona part (2-1). Amb aquesta victòria, els citizens continuen tercers, a un punt del Leicester City i a 11 del Liverpool, que té dos partits menys.

La primera part ha estat dominada pels locals, tot i que no han creat gaire perill, mentre que Claudio Bravo ha hagut de salvar-los en una rematada de Coleman. El gran protagonista dels 20 minuts inicials ha estat el VAR, que ha anul·lat un gol als de Guardiola i ha evitat que l’àrbitre els xiulés un penal a favor. Més enllà d’això, el control dels locals no ha transcendit.

En la represa, la superioritat en la possessió del City s’ha transformat, per fi, en gols. Tots dos han estat obra del davanter brasiler Gabriel Jesús, que ha rematat amb efectivitat dues bones passades a l’interior de l’àrea rival. Si Claudio Bravo havia salvat els citizens en la primera meitat, ell mateix ha estat el culpable del gol visitant, en regalar una pilota a Kean que ha acabat convertint Richarlison. Els de Guardiola han patit per mantenir el resultat però finalment han pogut aconseguir el primer triomf del 2020.