Món Esport
Victòria fàcil per a un Madrid poc brillant (4-1)
  • CA

Tres punts i poca cosa més. El Reial Madrid de Zinédine Zidane continua sumant a la Lliga amb poca gràcia i força pena. Aquest cop, l’Osca ha estat el rival a batre, un equip molt inferior als blancs, cosa que s’ha notat sobre el terreny de joc (4-1). Els merengues no han rematat gaires vegades a porteria, no han creat perill amb constància, però, tot i això, aprofitant errades defensives dels aragonesos, han guanyat amb facilitat i comoditat

Mal inici de partit d’un Madrid que està molt lluny de ser un equip temible. L’Osca ha comptat amb diverses ocasions durant els primers minuts i fins i tot Rafa Mir ha estat capaç de batre Courtois, però estava en fora de joc. A poc a poc, però, els blancs han controlat la pilota i han calmat el partit. No han creat perill, ni de bon tros, però el gol ha caigut de forma inesperada. Un xut de Hazard des de l’exterior de l’àrea que ha agafat un efecte estranyíssim ha estat impossible d’aturar per a Andrés Fernández. Els aragonesos han abaixat els braços i Benzema ho ha aprofitat per tornar a marcar, aquest cop després d’un error defensiu de l’Osca.

La segona meitat ha tingut poca història. El Madrid no s’ha hagut ni d’esforçar per defensar les arribades de l’Osca, poc més que tímides, i fins i tot ha pogut ampliar l’avantatge al marcador. En una nova badada defensiva del rival, Benzema ha regalat una assistència a Fede Valverde perquè rematés a plaer i amb molta força contra la porteria defensada per Andrés Fernández. Els aragonesos han pogut retallar distàncies amb un gol de David Ferreiro, en una de les poques accions en les quals han estat mínimament efectius en la rematada, però no ha estat suficient per inquietar els blancs. En una de les darreres jugades del partit, Benzema ha marcat el quart.

Ara per ara, el Reial Madrid és el líder de la Lliga, a l’espera de què faci la Reial Societat contra el Celta. Malgrat els mals resultats a la Champions, els blancs, sense pena ni glòria, tornen a dominar la competició de la regularitat. El Barça, amb dos partits menys, és molt lluny dels merengues. Nou punts els separen del seu màxim rival i estan obligats a vèncer l’Alabès per no quedar-se enrere a la classificació.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa