Món Esport
El Madrid no brilla, però frena la bona dinàmica del Celta (2-0)
  • CA

Els seguidors del Reial Madrid no poden congratular-se d’estar veient un gran futbol del seu equip aquesta temporada. No obstant això, el conjunt dirigit per Zinédine Zidane sempre ha destacat per ser molt solvent i aquest curs no està sent una excepció. Per molt que hagin perdut molts més punts de l’habitual, el seu joc gris i avorrit no està tenint tantes conseqüències negatives com es podria esperar. En la dissetena jornada de Lliga, els blancs han batut un Celta que arribava en una molt bona dinàmica a Valdebebas (2-0).

El partit podria haver començat molt bé per als gallecs. Han colpejat primer, amb un xut perillós de la seva estrella, Iago Aspas, que Nacho ha rebutjat quan estava a punt d’entrar a la porteria. En la jugada posterior, Marco Asensio, que està recuperant la confiança definitivament i això és una gran notícia per als merengues, ha realitzat una bona centrada que ha aprofitat Lucas Vázquez per avançar el seu equip. La rematada ha estat molt mal defensada per l’exblaugrana Murillo. A partir del gol, el Madrid s’ha limitat a defensar i, malgrat que el Celta ha dominat, no ha pogut generar cap ocasió de perill destacable.

La tònica ha estat exactament la mateixa a la segona meitat. De fet, els gallecs han tingut un avantatge molt significatiu pel que fa a la possessió. Tanmateix, els blancs no han hagut de fer cap gran esforç per cobrir la porteria de Courtois, ja que els de Coudet no s’hi han apropat gens. A més, en un contraatac perillós liderat per Iago Aspas, Nacho ha comès una entrada duríssima sobre el de Moaña i ha hagut de marxar del camp. Sense la seva figura, el Celta ha quedat definitivament tocat. Tot just després, una recuperació majestuosa de Luka Modric al mig del camp ha forçat una jugada ofensiva dels blancs que ha acabat amb el segon dels de Zidane. Aquest cop, al contrari que al primer, Lucas ha assistit i Asensio ha marcat.

Pensar en un Madrid amb possibilitats de guanyar la Lliga no és cap bogeria, com sí que podria haver estat a inicis de curs, però continua sent una idea poc factible. Els blancs no acaben de jugar bé i es deixaran més punts, mentre que l’Atlètic de Madrid s’està consolidant com un equip molt més solvent. Els matalassers continuen defensant el lideratge amb solidesa i, amb tres partits menys, només tenen un punt de desavantatge respecte als seus veïns merengues. Dit d’una altra forma, si els guanyen tots els treuran vuit punts. Tanmateix, sí que es pot començar a deduir que aquesta competició serà cosa d’aquests dos conjunts.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa