El Madrid no pot amb un Cadis acabat d’ascendir (0-1)

Primera ensopegada greu del Reial Madrid. Els blancs no han pogut ni empatar contra el Cadis, un equip que acaba de pujar a la Primera Divisió i que té un pressupost que no té res a veure amb el dels merengues, i han caigut a casa seva (0-1). L’equip de Zinédine Zidane no troba la forma de convèncer i, després d’haver-se salvat pels pèls amb el Valladolid, el Llevant i el Betis, els blancs s’han estavellat de forma estrepitosa i els dubtes continuen planejant sobre la capital de l’Estat espanyol.

La primera part es podria arribar a catalogar de bany del Cadis als blancs. Entre que els de Zidane han saltat al camp com ho han fet els darrers dies –sense idees i amb molts problemes per definir– i que el plantejament del tècnic francès no ha funcionat, els andalusos han trobat opcions contínuament per assaltar la porteria de Courtois. El porter belga, que està signant un gran inici de temporada, ha estat molt atent per aturar els xuts rivals, però no ha pogut fer res en una acció en la qual el Choco Lozano, amb una mica de sort, ha controlat a l’interior de l’àrea i l’ha batut. De fet, el Cadis podria haver marxat al descans amb un marcador encara més abundant a favor seu.

Zidane ha fet fins a quatre canvis durant la mitja part. Un d’ells obligat, el de Sergio Ramos després d’un cop amb Lozano, qui també ha hagut de marxar, però els altres per modificar el guió del partit, que no era gens favorable als blancs. Tanmateix, els andalusos han pogut evitar qualsevol acció perillosa dels merengues i fins i tot han continuat buscant ampliar el resultat amb jugades al contraatac. Les primeres ocasions clares del Madrid no han arribat fins als darrers deu minuts de partit. Primer, Jovic ha batut Ledesma, però Benzema estava en fora de joc en la passada prèvia. Posteriorment, el mateix davanter francès ha impactat la pilota al pal i el setge s’ha convertit en constant, però el Cadis ha resistit sense patir en excés.

Quan només s’han disputat sis jornades de Lliga, de les quals els blancs n’han jugat cinc, el Madrid ja s’ha deixat cinc punts. Ara per ara, els merengues comparteixen el lideratge de la competició amb el mateix Cadis i el Granada. El Barça, amb un partit menys, té l’oportunitat de posar-se també a la primera posició de la taula si guanya el seu partit contra el Getafe. Amb la victòria, els blaugrana els empatarien a 10 punts.