Món Esport
El Madrid torna a guanyar sense convèncer (0-2)
  • CA

El Reial Madrid ja suma deu punts de dotze possibles a la Lliga. Malgrat que el conjunt dirigit per Zinédine Zidane no domina els partits i pateix contra tots els rivals, la sort els està somrient i estan vencent la gran majora de compromisos. Aquest cop, els blancs han guanyat per la mínima un Llevant (0-2) que no ha mossegat fins al final del partit i que ha donat massa facilitats als merengues durant la primera meitat. Ara per ara, el Madrid és líder de la competició, a l’espera que molts rivals, com el Barça, juguin partits pendents.

El Llevant ha realitzat una primera part molt tímida, gairebé no se’ls ha vist sobre el terreny de joc. El Madrid ha pogut controlar la pilota sense problemes, però la falta d’efectivitat i creació d’accions defensives, tònica dels blancs durant els primers partits de Lliga, ha pesat molt i l’avorriment s’ha imposat sobre el camp. Tanmateix, Vinicius ha estat capaç d’avançar els merengues amb un xut després de la sortida d’un córner, en el qual els valencians han donat tot el temps i l’espai del món al brasiler perquè pogués marcar a plaer.

A la segona meitat, el Llevant ha sortit encara pitjor, però el Madrid no ho ha pogut aprofitar. La falta de gol és un problema molt gran per als de Zidane ara mateix i si Benzema no juga igual que la temporada passada, ho passaran molt malament. Paco López ha fet alguns canvis i el seu equip ha millorat. A partir d’aquest moment, els valencians s’han apropat perillosament al gol, però no ha acabat de caure. La mala sort i Courtois ho han impedit. El Madrid també ha tingut les seves ocasions i fins i tot han anul·lat una diana a Sergio Ramos per un fora de joc molt just i rigorós. El conjunt merengue ha acabat demanant l’hora, però quan el Llevant estava llançat a l’atac, Jorge de Frutos ha comès un error imperdonable i Benzema ha sentenciat al contraatac a l’últim minut de partit.

L’inici dels blancs a la Lliga és acceptable pel que fa a resultats, però gris i preocupant pel que fa al joc. La gran majoria de gols que han marcat han estat de penal, després de rebots o gràcies a errors dels defenses rivals. Han patit contra rivals molt inferiors i s’han deixat dos punts pel camí. L’equip de Zidane no demostra, ni de bon tros, la seguretat i superioritat que van exhibir el curs passat després de l’aturada pel coronavirus. Si el Barça de Koeman manté la línia que ha mostrat els primers partits de Lliga, tindran moltes possibilitats de recuperar el títol de campions del torneig de la regularitat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa