El Liverpool s’endú el clàssic i acaricia la Premier (2-0)

El Liverpool ha guanyat el Manchester United en el clàssic de la Premier League a Anfield i ha aprofitat l’empat del Manchester City davant el Crystal Palace per ampliar encara més el lideratge a la Lliga. El central Virgil van Dijk i Mohamed Salah han estat els golejadors dels homes entrenats per Jürgen Klopp (2-0), que no han tingut un partit plàcid i senzill contra el club que compta amb més Premiers que ells. El United és l’únic equip que ha estat capaç de robar punts al Liverpool en aquesta Lliga i a punt han estat de fer-ho un altre cop.

La primera part ha estat de domini local. Aquest s’ha pogut traduir en un únic gol, obra de la veritable estrella dels de Klopp, Van Dijk. En la segona meitat, el Manchester United ha tingut moltes més ocasions i a punt ha estat d’arribar el gol visitant. Quan el partit s’estava jugant íntegrament en el camp dels red devils, Salah ha aprofitat un contraatac per sentenciar el duel als últims minuts. El Liverpool és líder, a 16 punts del City i amb un partit menys.