Món Esport
El Girona recupera el somriure (0-1)
  • CA

El Girona somriu. Un mes i mig després de la fatídica derrota davant l’Elx, els blanc-i-vermells reneixen gràcies a una diana del debutant Mamadou Sylla (0-1). Retrobant les millors sensacions a Butarque, els de Francisco han estat capaços de resistir quan el Leganés més pressionava i retornen a Montilivi amb els primers tres punts de la temporada. I és que el triomf era de vital importància. Després d’un mercat que ha deixat d’allò més freda l’afició gironina (l’equip ha pogut retenir Stuani però s’ha desprès de peces importantíssimes com Àlex Granell o Borja García), els catalans han sabut revertir el guió en el millor moment possible, quan l’estat anímic ja començava a ser un condicionant per al devenir del Girona aquest curs.

A la primera meitat, de fet, els de Francisco han deixat clar que no estaven disposats a regalar res més. Gijón i el partit davant el Fuenlabrada havien deixat clar a l’equip català que, per poder celebrar un triomf, ja no podien concedir res més. I així han saltat a la gespa de Butarque, a comandar un guió que ràpidament se’ls ha posat de costat. Després d’una gran pressió de Monchu, l’ex de l’Espanyol Mamadou Sylla, que debutava aquest mateix diumenge, deixava plantat el ‘Pichu’ Cuellar d’un xut sec (0-1).

A la represa, la necessitat del Leganés ha aparegut en escena i sort n’ha tingut el Girona de l’ajuda del pal en una jugada que a punt ha estat de significar l’empat local. Però tot ha quedat en un ensurt i, no sense patir, el Girona s’ha aferrat al bon paper del també debutant Cristóforo al mig del camp per cantar la primera victòria de la temporada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa