El City torna a estavellar-se (1-1)

L’inici del Manchester City de Pep Guardiola a la Premier League comença a ser molt preocupant. Després d’haver estat golejats a la segona jornada de Lliga pel Leicester City, el Leeds, un conjunt que acaba de pujar a la màxima categoria del futbol anglès, ha aconseguit empatar contra els citizens (1-1). Així, es podria dir que Marcelo Bielsa ha igualat -o fins i tot superat- el de Santpedor, amics i admiradors mutus.

Marcelo Bielsa i Pep Guardiola, amics | Europa Press

Marcelo Bielsa i Pep Guardiola, amics . Europa Press

Com és habitual, la sortida al terreny de jocs dels homes dirigits per Guardiola ha estat fulgurant. Abans del minut 20, ja havien enviat una pilota al pal, una altra que ha estat rebutjada per la defensa rival sota pals i, finalment, el gol d’Sterling. Els de Manchester han mantingut el domini durant una bona estona i han estat a prop de resoldre el duel en pocs minuts, però a partir de la mitja hora de joc el Leeds s’ha posat les piles i Ederson ha salvat els visitants en diverses ocasions.

Si bé el porter del City ha estat l’heroi del seu equip durant la primera meitat, també ha estat qui l’ha condemnat a la segona. A la sortida d’un córner se li ha escapat una pilota de les mans i Rodrigo Moreno ho ha aprofitat per empatar el partit. Durant tota la segona part hi ha hagut ocasions per part dels dos equips i qualsevol podria haver guanyat, però finalment la igualtat s’ha acabat imposant.

Així, el conjunt dirigit per Pep Guardiola només ha aconseguit guanyar un dels partits que ha jugat a la Premier League. El Liverpool, equip que hauria de ser el màxim rival dels citizens, ho ha vençut tot i les coses ja es comencen a complicar per als de Manchester, que es troben a cinc punts del seu contrincant principal. El tècnic de Santpedor va dir que marxaria del City si el seu equip no rendia aquesta temporada i ja hi ha qui es frega les mans esperant el retorn del català al Camp Nou.