Món Esport
El Madrid es refà a la Champions i encarrila la classificació per als vuitens (0-2)
  • CA

Partit polèmic i travat a Milà. El Reial Madrid i l’Inter es veien les cares per segona vegada consecutiva a la fase de grups de la Champions després de la victòria dels blancs a l’anada que va suposar un canvi de dinàmica de l’equip merengue a la Lliga de Campions. Al Giuseppe Meazza els de Zinédine Zidane han tornat a batre els italians i aquest cop ho han fet amb solvència (0-2), sobretot després de l’autoexpulsió incomprensible d’Arturo Vidal a la primera meitat.

Els blancs venien de dos cops durs a la Lliga, contra el València i el Vila-real, i a Europa s’han volgut refer. Malgrat les crítiques que acostuma a rebre Zidane per les rotacions, ell, fidel al seu estil, ha apostat per un onze amb futbolistes com Mariano, Odegaard o Lucas i el cert és que han respost. De fet, un dels poc habituals, Nacho, ha forçat un penal a l’inici del partit que Hazard s’ha encarregat de transformar. 

El Madrid ha pogut ampliar l’avantatge poc després, amb un xut de Lucas que ha impactat contra el pal. Aleshores, l’Inter de Milà ha aixecat el cap i ha començat a buscar l’empat. Malgrat que no han comptat amb cap ocasió clara, el camp s’ha començat a inclinar a favor seu, fins que Arturo Vidal ho ha trencat de cop. El migcampista xilè ha caigut a l’interior de l’àrea de Courtois davant de Varane. No era penal. L’exblaugrana ha començat a protestar, com és habitual i ha vist la targeta groga. Vidal no n’ha tingut prou i ha continuat, continuat i continuat fins que ha vist la segona: expulsat. La reacció dels seus companys s’ha vist aturada de cop i el Madrid ha arribat al descans còmode, amb avantatge al marcador.

A la segona meitat els italians han tornat a demanar un penal, aquest més polèmic, que l’àrbitre no ha xiulat i, a la jugada pràcticament posterior, els blancs han sentenciat el duel. Rodrygo, que acabava d’entrar al terreny de joc, ha aprofitat una bona centrada de Lucas i ha fet el segon. La remuntada de l’Inter ja era utòpica i Courtois s’ha encarregat d’evitar cap opció de remuntada.

Així, els blancs es fan forts al segon lloc de la classificació de la fase de grups de la Champions, a un punt del líder, el Borussia Mönchengladbach. Si guanyen el pròxim partit, contra el Xakhtar, s’asseguraran el passi als vuitens de final i mantenen les opcions de fer-ho com a primers de la taula, cosa que era poc previsible després de les dues primeres punxades contra l’equip alemany i l’equip ucraïnès.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa