El Girona s’ensorra a Vallecas (1-0)

El Girona comença el 2020 tal com va acabar el 2019: amb una derrota. L’equip blanc-i-vermell ha sortit molt desconnectat a la primera meitat i això els ha costat un gol en contra que ha estat suficient per acabar perdent els tres punts (1-0). Els de Pep Lluís Martí han mostrat una cara molt diferent en la segona part, però el Rayo Vallecano ha estat una autèntica muralla per evitar que els catalans acabessin introduint la pilota al fons de la seva porteria. Amb aquesta derrota, els gironins continuen prop de la zona de play-off però s’allunyen en vuit punts de l’ascens directe.

El Camp de Futbol de Vallecas ha pogut viure el partit amb normalitat després que s’aixequessin les sancions que els havien interposat pel cas Zozúlia. L’equip ha respost i ha sortit amb tot per ofegar el Girona en els minuts inicials de joc. Un gran Asier Riesgo ha impedit que el primer temps acabés en golejada, però no ha pogut fer res per impedir que el central Alejandro Catena avancés els locals en la sortida d’un córner. Els de Pep Lluís Martí no han estat capaços de generar cap acció de perill en els primers 45 minuts.

Després del pas pels vestidors, el partit ha canviat com un mitjó i en la primera acció de la segona meitat, Stuani ha impactat la pilota contra el pal de la porteria rival. El Girona ha avisat de la dinàmica que agafaria el partit a partir d’aquell moment i s’ha apropat en diverses ocasions amb opcions de gol de Borja García, Marc Gual o Jonathan Soriano. Tot i això, els centrals Catena i Milic han completat un partit molt seriós per impedir el gol català i l’equip blanc-i-vermell tampoc no ha tingut ni sort ni precisió de cara a la porteria rival