Triomf balsàmic del Girona. Un gol de Monchu a la recta final dona tres punts importantíssims a un equip que encara lluita contra si mateix per espantar els fantasmes del passat (1-0). I poc a poc sembla que se’n surt. Diumenge passat va ser Mamadou i aquest ha estat Monchu. El Girona, poc a poc i no sense patir, va sortint de la depressió i escala posicions en aquesta Liga Smartbank.  

Era el dia. Després de la balsàmica victòria a Butarque, que va significar una mena d’exorcisme per a un Girona que necessitava trencar amb el seu tràgic passat, els de Francisco sabien que s’havien de marcar el triomf davant l’Oviedo com a un imperatiu. I és que guanyar representaria un autèntic bàlsam per a un equip que s’oblidaria d’una vegada per totes de la zona baixa de la classificació. Però davant hi havia l’Oviedo, un d’aquells equips desagradables i que poden arribar a fer dels partits una odissea. A la primera part, de fet, gironins i asturians han exhibit de tot menys un joc fluït. Un partit massa travat que s’ha abocat a un duel a vida o mort a la segona meitat.

Donant entrada a Joel Bárcenas, que debutava aquest diumenge amb la samarreta del Girona, Francisco intentava donar profunditat a un equip sense punch. Però ves per on, amb Stuani a la graderia per lesió i Mamadou Sylla amb la pólvora mullada, qui ha aparegut ha estat Monchu. El migcampista balear ha rematat de manera acrobàtica una centrada del debutant Nahuel Bustos per obrir la llauna ben entrada la segona meitat (1-0). Ja a la recta final, els catalans han patit per salvar un resultat que representa autèntic or. El Girona agafa aire s’escapa de la zona baixa de la classificació.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa