Una oportunitat perduda (1-1)

La tarda semblava fantàstica pels seguidors del Girona. L’equip ha sortit molt endollat al camp i han dominat amb claredat la primera part, on s’han avançat al marcador i han perdonat la sentència. A la segona part però, un gol molt dolorós de l’Albacete pocs minuts després de la represa ha estat massa pels blanc-i-vermells (1-1). El resultat ha estat el mateix del cap de setmana anterior a Anduva, davant el Mirandés, partit en el qual els de Pep Lluís Martí també es van avançar i van veure com eren empatats. En tots dos enfrontaments s’han perdut quatre punts vitals per accedir a la zona d’ascens directe i, malgrat que el play-off encara no perilla, els catalans no poden anar perdonant d’aquesta manera si volen assolir l’objectiu de tornar a Primera Divisió

El Girona ha saltat a la gespa de Montilivi conscient de la importància de sumar els tres punts i amb la certesa que es tractava d’un partit on no es podia fallar. És per això que el domini local s’ha fet evident des de bon començament. Quan passaven pocs minuts del xiulet inicial, Brandon Thomas ha intentat sorprendre Brazao i ha estat a punt de fer-ho amb un llançament de xilena. Amb ganes de més, el mateix futbolista balear ha realitzat un control orientat a la frontal i ha batut el porter rival. I més gols que podrien haver pujat al marcador, perquè deu minuts més tard, Cristian Stuani ha tornat a marcar, però el seu gol ha estat invalidat per un fora de joc molt just.

La segona part ha iniciat de la pitjor forma possible pels gironins. Un xut des de fora de l’àrea de Manu Fuster al minut quatre de la represa ha batut Asier Riesgo. La jugada ha vingut precedida d’un error de Pedro Alcalá, qui ja fa temps que és qüestionat per l’afició blanc-i-vermella. El cop psicològic ha estat molt dur, tant per als futbolistes com per al públic, i l’equip ho ha notat. Els minuts anaven passant a poc a poc i el Girona no trobava la reacció. Els de Pep Lluís Martí s’han anat consumint com un llumí i l’Albacete ha estat capaç de mantenir l’empat fins al final. Un llançament de falta de Jonatan Soriano al temps afegit podria haver significat el miracle, però Brazao ho ha evitat. Repartiment de punts insuficient per als locals