Món Esport
L’Espanyol de Vicente Moreno debuta amb empat (1-1)
  • CA

L’Espanyol de Vicente Moreno ja ha ofert la primera mostra de com serà el projecte que ha de retornar el conjunt perico a la Primera Divisió. El conjunt blanc-i-blau ha debutat a la pretemporada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El rival escollit ha estat l’Osca, recent ascendit a la categoria d’or del futbol espanyol, i els dos equips no han estat capaços de passar de l’empat (1-1). Es pot considerar que els catalans han aprovat, però encara és molt d’hora per extreure cap conclusió.

La primera meitat ha concentrat la gran majoria de les accions ofensives i les ocasions de gol. Vicente Moreno ha apostat per un 4-2-3-1 sense Raúl de Tomás, qui s’està recuperant de la seva lesió de finals de temporada. La diana perica ha estat obra de Melendo, durant els primers trenta minuts de partit, de domini blanc-i-blau. Tanmateix, poca estona després Pulido ha aconseguit el gol de l’empat, amb el qual s’arribaria al final de l’enfrontament.

La segona part ha estat marcada per un gran volum de canvis a cada equip. Vicente Moreno ha deixat clar que confia en la cantera i a la vegada ha donat confiança a futbolistes com Marc Roca o Cabrera, que són alguns dels noms que sonen per abandonar el club. Ha tornat a destacar Embarba, que hauria de ser una de les peces clau pel retorn dels pericos a Primera Divisió.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa