Canvi radical de l’Espanyol (3-2)

Amb només dos partits, l’Espanyol ja ha sumat més punts que en tota la temporada passada a la Primera Iberdrola. L’equip entrenat per Jordi Ferrón ha guanyat dos dels tres primers enfrontaments de Lliga i se situa en una posició còmoda de la classificació. El curs passat les blanc-i-blaves només van poder aconseguir cinc empats i cap victòria i eren últimes amb setze derrotes, però l’aturada a causa de la pandèmia del coronavirus va salvar les periques.

El darrer partit de Lliga, a casa contra el Deportivo de la Corunya, ha finalitzat amb un marcador molt ajustat, però s’ha acabat decantat del bàndol de l’Espanyol (3-2). Ha estat un duel molt lluitat per part de les blanc-i-blaves. Maya Yamamoto les ha avançat al minut 17, però deu minuts més tard, Athenea del Castillo ha igualat el marcador. Ha tornat a ocórrer el mateix amb el gol perico de Cristina Baudet i l’empat d’Ainize Barea, però la mateixa Yamamoto ha acabat macant la diana de la victòria per a l’Espanyol.