Món Esport
El Madrid guanya amb bon joc inicial i polèmica final (1-3)
  • CA

El Madrid ha fet els deures a Ipurua davant l’Eibar en un partit en el qual els de Zidane han anat de més a menys de forma clara i manifesta (1-2). Pel que s’ha pogut veure a l’inici del duel, semblava que els blancs apallissarien el rival, però els bascos han plantat cara i han estat a punt de sumar un punt. El VAR ha impedit que els de Mendilibar empatessin de penal en el que han estat unes mans clares de Sergio Ramos a l’interior de l’àrea als minuts finals i els merengues ja són segons a la classificació, empatats a punts amb l’Atlètic de Madrid, però amb dos partits més.

Els vint primers minuts del Madrid han estat espectaculars. Els blancs han desplegat el millor joc de la temporada i Benzema i Modric han dominat el partit amb claredat. El francès ha estat el primer en colpejar, després d’un control dificilíssim a l’interior de l’àrea, amb el qual ja ha batut Dmitrovic. El mateix Benzema, poca estona més tard, ha fet una gran jugada per la línia de fons i ha cedit una passada per a Modric. El croat ha marcat un golàs des de la frontal. A més, malgrat els seus 35 anys, l’inici del partit de Modric ha estat una delícia per als aficionats neutrals d’aquest esport i, òbviament, encara més per als merengues.

Tanmateix, Kike García s’ha encarregat de recordar al conjunt de Zidane que aquesta temporada estan sent extremadament irregulars. Després d’una mala sortida de pilota des de la defensa, el davanter de l’Eibar ha caçat l’esfèrica a prop de l’àrea de Courtois i ha batut el porter belga amb un xut potent i ben col·locat. Un golàs. Els bascos han guanyat terreny i s’ha arribat al descans sense un clar dominador.

A la segona part, el Madrid ha sortit disposat a tancar ràpidament el duel. Tot i això, els han faltat idees als metres finals i no han donat massa feina a Dmitrovic. El porter de l’Eibar, això sí, ha resolt un mà a mà a Rodrygo amb una aturada brillant. 

La polèmica

L’Eibar ha repetit la fórmula de la primera meitat i ha començat a tenir més control quan anaven passant els minuts. Tant és així, que el partit ha acabat amb el Madrid tancat i els bascos atacant amb insistència. Ha estat aleshores quan una rematada a l’interior de l’àrea ha impactat de forma clara contra el colze de Sergio Ramos. Els locals ho tenien clar: era penal, però l’àrbitre, després de consultar-ho amb el VAR, no ha xiulat penal en considerar que es tractava d’una posició natural, malgrat que ha saltat amb els braços oberts. L’Eibar s’ha desinflat i a l’última jugada del partit Lucas Vázquez ha acabat d’eixamplar el marcador.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa