El City no falla i acarona els vuitens de la Champions (5-1)

El Manchester City ha deixat pràcticament tancada la seva classificació per als vuitens de final de la Champions League, després de guanyar a casa contra l’Atalanta per 5 gols 1 i guanyar els tres partits disputats fins ara. Bayern de Munic i PSG han fet el mateix i lideren els seus grups amb 9 punts.

L’equip de Pep Guardiola ha signat una nova exhibició davant el seu públic. Els citizens han començat perdent contra l’Atalanta, amb un penal a la mitja hora de joc, però la resposta ha estat ferma abans d’arribar al descans. Un doblet de l’incombustible Kun Agüero ha servit per a voltejar l’electrònic.

Ja en la segona meitat, un hat-trick d’Sterling ha completat la golejada d’un Manchester City que ha acabat amb deu per l’expulsió de Phil Foden a set minuts del final. Els anglesos manen en el grup C amb 9 punts de 9 possibles i avantatgen en cinc al Xhaktar, segon classificat després del seu empat (2-2) amb el Dinamo Zagreb.