Continua l’agonia del City (2-2)

Aniversari amarg per a Pep Guardiola. El Manchester City no és el mateix de les darreres temporades. Malgrat que el Liverpool estigui oferint un nivell pràcticament inigualable en tot el torneig -només han cedit dos punts de 63 possibles-, els del de Santpedor estan ensopegant contínuament contra rivals assequibles, com a mínim a priori. Aquest cop, l’Etihad Stadium ha vist com el seu equip havia de remar en contra per remuntar davant el Crystal Palace. Un cop ho han aconseguit, els visitants han acabat igualant el marcador al temps afegit (2-2).

Els citizens han iniciat el xoc amb un domini pràcticament absolut de la pilota. Tot i això, com ja ve passant en molts partits d’aquesta temporada, el control dels de Guardiola no s’ha traduït en perill i han estat més aviat pobres les ocasions de gol dels locals. El Crystal Palace ha llegit bé aquesta situació i s’ha animat a buscar la porteria rival. En la primera arribada clara dels visitants, Tosun ha batut de cap Ederson i ha aconseguit que el seu equip marxés amb avantatge al marcador al descans.

En la represa el City ha intentat sortir amb força per igualar el duel ràpidament. El gol però, no arribava i els nervis han començat a créixer. Tot ha canviat quan ha aparegut la figura del Kun Agüero. Entre els minuts 82 i 87 ha anotat dos gols que donaven la victòria momentània als locals. Després de tot l’esforç, una remuntada als últims minuts semblava definitiva, però els londinencs no s’han rendit i empenyent i empenyent han aconseguit que Fernandinho es marqués en pròpia porteria per repartir-se els punts al final del partit.