Guardiola vol aquesta Premier (1-3)

El mal inici de temporada del Manchester City de Pep Guardiola va ser només un miratge. Els citizens es troben en una molt bona ratxa i el darrer partit no ha fet més que confirmar-ho. El conjunt del nord-oest d’Anglaterra ha visitat terres londinenques per enfrontar-se al sempre complicat Chelsea i ha marxat amb una victòria molt contundent (1-3).

El triomf dels del de Santpedor s’ha gestat a la primera meitat. De fet, en quinze minuts, entre el 18 i el 33, els citizens han marcat els tres gols de la victòria. El primer ha estat de Gundogan, el segon de Foden i el tercer de De Bruyne. Els de Guardiola han continuat mantenint el domini a plaer i només Hudson-Odoi, en temps afegit ja de la segona part, ha pogut aconseguir la diana de l’honor.

El Manchester City de Pep Guardiola ja es troba de ple a la lluita pel títol de la Premier League. Després d’haver ensopegat fins a set vegades durant els primers partits, els citizens ja encadenen tres victòries consecutives i es troben a quatre punts del líder, el Liverpool, amb un partit menys.