El Girona recorre a l’èpica per passar de ronda a la Copa (2-4)

El Girona no havia començat bé l’any. La derrota davant el Rayo a Vallecas de la primera jornada del 2020 ha allunyat els de Pep Lluís Martí una mica més de les places d’ascens i a Montilivi s’hi haurà de fer molta feina per aconseguir el preuat objectiu de tornar a Primera. Una bona manera d’encaminar-s’hi podria ser el partit que han signat en la segona ronda de la Copa, on han suat sang per eliminar un rival de Segona B com és el Cartagena. Els locals han remuntat pocs minuts abans del final el gol inicial de Jonathan Soriano i, després que Ignasi Miquel forcés la pròrroga a l’últim minut del temps afegit, els blanc-i-vermells no han tingut pietat del Cartagena i no han permès que s’arribés al llançament de penals (2-4).

En la primera meitat hi ha hagut un seguit d’anades i vingudes i d’ocasions per a tots equips, de les quals ha sortit victoriós el Girona. Jonathan Soriano s’ha reivindicat com a davanter suplent d’Stuani i amb un xut que ha impactat al pal, ha obert la llauna pels visitants. En la segona meitat, el Girona s’ha anat fent amb el domini del joc, però l’estadi de Cartagonova ha vist que el seu equip necessitava ajuda, la graderia ha empès i els jugadors han respost. En menys de 5 minuts, Martín i José Ángel han capgirat el marcador i el Girona ha disposat de 15 minuts per intentar remuntar. Els de Pep Lluís Martí s’han encomanat a l’èpica i el central Ignasi Miquel ha forçat la pròrroga al quart minut d’afegit

Els gironins han continuat el mateix camí que al final dels 90 minuts de joc reglamentari i han aconseguit la victòria als darrers compassos de la pròrroga. Quan faltaven uns cinc minuts per arribar als llançaments de penals, Soriano ha tornat a fer d’Stuani per batre el porter rival amb una rematada de cap. Els de Pep Lluís Martí han trigat tres minuts a fer esvair qualsevol esperança local i Carlos Martínez ha sentenciat l’eliminatòria amb un gran gol de vaselina.