Món Esport
Una meravella de Neymar classifica el Brasil per a la final de la Copa Amèrica (1-0)
  • CA

La selecció del Brasil s’ha classificat per a la final de la Copa Amèrica després de derrotar el Perú per la mínima (1-0). El gol de la victòria ha arribat a la primera meitat i ha estat obra de Lucas Paquetá, però tot el mèrit ha estat de Neymar Jr. A la segona meitat els peruans han estat molt a prop d’aconseguir l’empat, però la falta d’efectivitat a l’àrea rival i la bona actuació d’Ederson sota pals ho han impedit.

De fet, els brasilers han ofert la mateixa imatge dels darrers partits a la Copa Amèrica, amb algunes espurnes de brillantor, però molts dubtes a nivell general. A la primera meitat és quan han arribat totes les oportunitats dels de Tite i Pedro Gallese, porter peruà, ha signat una actuació excelsa per mantenir l’empat. Tanmateix, no ha pogut impedir que Neymar driblés tres rivals dins de l’àrea, amb una sotana inclosa, i regalés la diana a Paquetá.

La segona meitat ha estat de domini peruà, però la diferència entre ambdues seleccions s’ha notat molt i els brasilers han pogut mantenir la porteria a zero. D’aquesta manera, la canarinha espera rival a la final, el qual sortirà de l’enfrontament entre la selecció argentina i la selecció colombiana. Els de Messi són favorits i estan jugant molt bé darrerament, però a un partit pot passar qualsevol cosa.



Més notícies
Guardiola, amb la selecció espanyola | EFE
Guardiola es mulla sobre Pedri i carrega contra la selecció espanyola
Notícia: Guardiola es mulla sobre Pedri i carrega contra la selecció espanyola
Comparteix
"Amb una competició internacional a l'estiu ja n'hi ha suficient", ha assegurat
Messi ha estat el millor jugador dels quarts de final | Europa Press
Messi lidera Argentina a les semis de la Copa Amèrica (3-0)
Notícia: Messi lidera Argentina a les semis de la Copa Amèrica (3-0)
Comparteix
La seelcció 'albiceleste' supera Equador i s'enfrontarà a Colòmbia en la fase següent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa