Món Esport
El Bayern amplia el seu domini a Alemanya i guanya la Copa (2-4)
  • CA

Quan el futbol alemany va ser el primer a tornar després de la llarga aturada per la pandèmia de la COVID-19, molts van ser qui en van seguir les primeres jornades. De seguida van descobrir però, que al país teutó l’emoció no és el més característic d’aquest esport. El Bayern de Munich ho guanya absolutament tot i després d’aixecar el títol de Lliga, ara han fet el mateix amb la Copa. L’equip de Flick ha vençut el Leverkusen en un derbi que no ha tingut cap altre color que el vermell (2-4).

El camp ha començat a fer baixada a favor dels de Flick des de bon inici. David Alaba ha aconseguit el primer gol en els primers compassos del duel amb un espectacular xut de falta. Serge Gnabry ha rebut una passada amb profunditat poc després per anotar el segon. A la mitja part semblava tot dat i beneït, però el Bayern de Munic ho ha volgut confirmar a la represa amb un gol de Robert Lewandowski a assistència de Manuel Neuer i gràcies a l’errada del porter rival. Sven Bender ha retallat distàncies amb una diana de cap d’Sven Bender, però el mateix Lewandowski ha tornat a ampliar la diferència a tres gols poc després. Ja al temps afegit, Havertz ha marcat de penal per salvar l’honor del Leverkusen.

El Bayern de Munic suma amb aquesta Copa 63 títols nacionals. El seu objectiu ara mateix és ampliar el registre pel que fa als continentals -tenen cinc Champions, una Europa League, una Recopa i una Supercopa- amb la Copa d’Europa que es jugarà aquest agost i que suposaria el triplet. Els bavaresos tenen peu i mig als quarts de final després d’haver vençut el Chelsea per 3-0 a l’anada.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa