El Barça goleja al ritme d’Oshoala (0-4)

El Barça femení segueix en ratxa i de golejada en golejada. L’equip blaugrana suma 19 punts i és líder de la classificació després de set jornades disputades. Aquesta vegada ha sumat una nova victòria amb golejada inclosa contra el Madrid CFF, amb una gran actuació d’Oshoala amb dos gols. Aitana Bonmatí i Jenni Hermoso han tancat el partit (0-4).

Asisat Oshoala està protagonitzant un inici de temporada espectacular. Amb les dues dianes d’avui, la nigeriana acumula set gols en set partits de Lliga i ha marcat en els últims cinc duels. Una diana seva al final de la primera meitat i una a l’inici de la segona, han permès encarrilar el partit per les blaugrana. Dues futbolistes que ja havien marcat en la jornada anterior ho han tornat a fer. Jenni Hermoso ha fet el tercer en el minut 68 i Aitana Bonmatí ha tancat la golejada en el 87.

L’Espanyol no aixeca el cap

El conjunt perico ha acabat perdent a Bilbao després de posar-se per davant en la primera meitat. Eli ha avançat a les visitants de penal en el minut 44. Però en la segona meitat l’Athletic de Bilbao ha remuntat el duel. Ha empatat en el minut 54 i ha fet el gol de la victòria 20 minuts després, en el 74. L’Espanyol segueix com a cuer de la classificació amb un sol punt.