El Badalona fa història i elimina el Getafe a la Copa (2-0)

L’Estadi Municipal de Badalona recordarà el vespre de l’11 de gener del 2020 durant molts i molts anys. De fet, és probable que aquells aficionats de l’equip escapulat que han viscut la gesta dels badalonins no oblidin mai aquest partit. Els homes entrenats per Manolo González han donat una de les sorpreses més grans de la Copa d’enguany i han eliminat el Getafe de Bordalás, dominant el partit en tot moment (2-0). El torneig del KO ha fet la seva màgia i ha permès que el club català, lluitant per la permanència a la Segona Divisió B, hagi eliminat un equip de Primera Divisió que està disputant l’Europa League aquesta temporada.

El domini del Badalona ha estat evident des dels primers minuts del partit. En cap cas s’ha notat la diferència de categoria entre tots dos equips. És més, semblava que els escapulats fossin d’un nivell superior que el Getafe. L’Estadi Municipal de Badalona, amb una entrada que superava l’aforament teòric de les graderies, ha animat sense descans per contribuir a la victòria local. La primera meitat ha estat marcada per dues expulsions: als 15 minuts de joc el tècnic dels escapulats, Manolo González, ha vist la vermella directa per protestar, i poca estona després David Timor, migcampista del Getafe, ha hagut de marxar per doble groga.

La superioritat en el nombre de jugadors s’ha traslladat al camp durant tota la segona meitat, on els aficionats veien cada cop més a prop la possibilitat d’una victòria local. S’han hagut d’esperar, però. El primer gol del Badalona no ha arribat fins al minut 84, quan Chema Moreno ha rematat una gran centrada de Robert. Per acabar d’engrescar la graderia badalonina, Hugo Esteban ha marcat de falta al temps afegit. Somni d’una nit d’hivern a la localitat catalana i a lluitar per una nova ronda de la Copa