El City fulmina l’Aston Villa per recuperar el somriure (1-6)

El Manchester City, l’equip entrenat pel català Pep Guardiola, ha golejat l’Aston Villa a domicili (1-6) i es col·loca en una bona situació per tal de recuperar les bones sensacions perdudes a finals d’any. Al final dels primers 45 minuts, els citizens ja havien aconseguit un avantatge de quatre gols i a la segona part encara n’han anotat dos més. Tot i això, el Liverpool continua disparat cap a la consecució d’aquesta Premier League i la victòria davant el Tottenham els manté 14 punts per damunt dels de Guardiola. Això sí, la derrota del Leicester City contra el Southampton torna a col·locar els de Manchester a la segona posició.

Els primers dos gols dels visitants han arribat des de les botes de Riyad Mahrez, qui ha estat un autèntic mal de cap per a la defensa de l’Aston Villa. El seu desequilibri ha inclinat la balança de la banda citizen des dels primers minuts del duel. Agüero ha fet pujar un contundent 0-3 al marcador als 25 minuts de joc i Gabriel Jesus ha aconseguit el quart gol al temps afegit, just abans de la mitja part. La segona part ha servit per culminar la festa del City i més concretament d’Agüero. L’argentí ha signat un hat-trick amb dos gols més abans del final de l’enfrontament. Per la seva banda, El Ghazi ha aconseguit el gol de l’honor local en els darrers compassos del partit.