Món Esport
Es repeteix la història per a Messi (1-1)
  • CA

La selecció argentina ha començat el seu camí a la Copa Amèrica amb regust agredolç. Els de Scaloni s’han enfrontat a un dels rivals més exigents, Xile, en un partit molt entrebancat i poc atractiu. L’Argentina ha tingut més oportunitats, però moltes dificultats a l’hora de definir amb encert de cara a porteria. Finalment, els dos equips han signat un empat (1-1) que no els complica la classificació, ja que dels cinc equips que hi ha als dos grups, se’n classifiquen fins a quatre.

La primera meitat ha començat amb domini argentí i l’encarregat d’obrir la llauna ha estat el millor jugador de la història, Leo Messi. El capità del Barça ha avançat els seus amb un autèntic golàs de falta. El seu xut ha superat la tanca defensiva i ha agafat un efecte salvatge, impossible de preveure i aturar per Claudio Bravo.

Ara bé, per molt que Messi hagi fet la seva part de la feina, els seus companys, com acostuma a passar amb la selecció argentina, han fallat de forma incomprensible i imperdonable. Al minut 56 hi ha hagut un penal favorable a Xile que ha xutat l’exblaugrana Arturo Vidal. El porter argentí, Emiliano Martínez, l’ha aturat amb una estirada de mèrit, però els defensors argentins s’han adormit al rebot i Eduardo Vargas ha estat molt més llest, ha corregut més que ells, i ha caçat el rebot per empatar el partit. Aquest resultat ha acompanyat ambdós conjunts fins al final del duel.

El pròxim compromís de la selecció argentina és el dissabte 19 de juny contra l’Uruguai, una altra de les favorites. Messi es retrobarà amb el seu íntim amic Luis Suárez en el segon pas del seu equip cap al títol. És el gran objectiu dels argentins, que no aixequen un trofeu amb la selecció absoluta des del 1993.



Més notícies
Konrad de la Fuente, en arxiu | Europa Press
La primera venda del Barça en aquest mercat de fitxatges
Notícia: La primera venda del Barça en aquest mercat de fitxatges
Comparteix
Konrad de la Fuente estaria a un pas de marxar a l'Olympique de Marsella
Christian Eriksen, durant el partit contra Finlàndia | Europa Press
La UEFA va coaccionar Dinamarca per reprendre el joc després del desmai d’Eriksen
Notícia: La UEFA va coaccionar Dinamarca per reprendre el joc després del desmai d’Eriksen
Comparteix
La Federació Danesa de Futbol està indignada amb el comportament de l'organització presidida per Aleksander Ceferin

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa